torsdag den 1. maj 2014

Fokus på forandringer i erhvervslivet

Når de store forandringer ruller igennem organisationerne, øges kravene især til kommunikation, forståelse og ledelse. Forandringer såsom fusioner, nedskæringer, omfattende strukturændringer, omorganisering af arbejdet, nye krav til opgaveløsning og kvalitet. Der er god grund til at søge inspiration.

Generelt er forandringer ikke noget mennesker bryder sig specielt meget om, med mindre der er tale om meget positive forandringer. Vi er vanedyr, som trives allerbedst i omgivelser, som vi kender og er trygge ved. Men forandringer er uundgåelige, og forandringskommunikation er derfor et nyttigt værktøj til at skabe positive forandringer. Forandring i virksomheder kræver håndtering, strategi samt forberedelse af kommunikation, ledere, ansatte etc. For lederne er især resultatorienteret HR arbejde essentiel i forbindelse med at skabe og opretholde et godt arbejdsmiljø i en tid med mange forandringer.

Viden og værktøjer inden for HRM

Probana Management har i samarbejde med erfarne kræfter indenfor dansk erhvervsliv og førende forskere udviklet en spændende 3 modulers uddannelse – HR Master.
HR Master indeholder den nyeste viden og værktøjer inden for Human Resource Management, og bidrager med at sætte fokus på det værdiskabende, udviklende og resultatorienterede HR arbejde. Uddannelsesforløbet beskæftiger sig med de forretningsorienterede og strategiske sider af Human Resource Management, herunder udarbejdelse af virksomhedens HR strategier, avanceret organisations– og medarbejderudvikling, indarbejdelse af HR strategien i virksomhedens samlede forretningsstrategier mv.

Aktiv Kurser / Probana

Mere end 1600 erhvervsledere, direktører, mellemledere personaleansvarlige og direktionssekretærer har allerede nu valgt at tilmelde sig en uddannelse hos Aktiv Kurser / Probana i år 2009. Konkrete opgørelser fra Aktiv Kursers uddannelsesredaktioner viser, at der både på konsulentuddannelserne og lederuddannelserne online er fremgang.

HR Master uddannelsen, der kun gennemføres af Aktiv Kurser, er i dag landets førende HR uddannelser og tiltrækker deltagere fra landets største private– og offentlige virksomheder som Mærsk, Danske Bank, Novo Nordisk, TDC, SKAT, Danfoss, Personalestyrelsen, Sonofon, Superfos, B&O, Microsoft, mv.

Læs mere om HR Master uddannelsen på www.probana.com/hrm.asp

De er endvidere altid velkommen til at kontakte Aktiv Kurser / Probana på tlf. 45 76 58 58.
 

Læs mere her

tags: 2009, direktør, Microsoft, uddannelse, TDC, Danske Bank, B&O, virksomhed, Novo Nordisk, Personalestyrelsen, Mærsk, arbejdsmiljø, Human Resource Management, Probana, Management, medarbejderudvikling, HR strategi, kommunikation, strategi, organisation, Danske Bank,, SKAT, Danfoss, Sonofon, Superfos, forretningsstrategier, miljø, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar