søndag den 11. maj 2014

To CBS-professorer optaget i Akademiet for de Tekniske Videnskaber

To CBS-professorer er nyligt indtrådt i det prestigefylde akademifællesskab; Akademiet for Tekniske Videnskaber (ATV). De nyudnævnte akademimedlemmer tæller henholdsvis professor Jan Damsgaard, leder af Institut for IT ledelse, samt professor Susana Borrás, institutleder fra Department of Business and Politics.

De to professorer blev, sammen med 38 andre prominente personer fra erhvervs- og forskningsverdenen, udnævnt ved Akademiets årsmøde, der fandt sted den 6. maj 2014.

ATV har i dag 690 medlemmer og er en privat, uafhængig organisation. Grundtanken bag fællesskabet består i et arbejde, som har til hensigt at styrke samarbejdet mellem virksomheder og universiteter i Danmark.

Et optag i Akademiet er en livsvarig affære, og medlemmerne udpeges på baggrund af deres stærke faglighed, engagement i samfundet, samt de resultater de har skabt indenfor deres felt.

Fremadrettet forventes de nyudnævnte medlemmer af Akademiet at dedikere sig til arbejde, som gavner samfundet. Derudover vil medlemmerne indgå som en integreret del af organisationens allerede eksisterende projekter og aktiviteter, hvortil de ligeledes har mulighed for selv at komme med nye fremtidige initiativer.

Læs mere her

tags: Danmark, virksomhed, faglighed, organisation, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar