lørdag den 31. maj 2014

Ny og effektiv metode til at implementere sundhed og arbejdsglæde i virksomheder

Indehaveren af Stress Management Direktør, cand.psych. Johnny Schultz understreger, at det helt nye og unikke ved hans uddannelser er, at den består af alle de vigtigste discipliner i psykologien som virksomheder og organisationer har et kæmpe behov for, hvis de skal realisere deres ønsker om større effektivitet og arbejdsmotivation.

Det er ikke kun sammensætningen af de psykologiske discipliner der gør uddannelsen enestående. Det er først og fremmest fordi uddannelsen tager udgangspunkt i den praktisk anvendelige side af psykologien den vi alle har stort behov for i såvel arbejdsliv som privatliv. Deltagerne vil blive personligt, mentalt og fagligt rustet til enhver tænkelig situation. Efter endt uddannelse kan intet vælte disse personer af pinden understreger han

Overordnet består uddannelsen af 7 discipliner:

Personlighedspsykologi
Arbejdspsykologi – det psykiske arbejdsmiljø
Motivationspsykologi
Personlig Gennemslagskraft
Konstruktiv konfliktløsning
Styrk dine personlige ressourcer gennem Positiv stress–styring
Situationsbestemte kommunikationsteknikker.

Målgruppe:
Ledere, mellemledere, projektledere, HR og Uddannelsesansvarlige samt alle der har behov for større indsigt og forståelse af eget samt andre menneskers reaktionsmønster.

Uddannelse som stressvejleder på højt fagligt niveau

Uddannelsen består af hele 9 discipliner:
Personlighedspsykologi
Stress og psykisk arbejdsmiljø
Stress og psykosomatiske symptomer og lidelser
Metoder til diagnosticering af farlige stress–symptomer
Metoder til forebyggelse og helbredelse af fysisk og psykisk Stress
Positiv stress set ud fra en videnskabelig referenceramme
Handlestrategier til at styrke engagement, trivsel, sundhed og arbejdsglæde
Metoder til Konstruktiv konfliktløsning
Samtaletræning til at håndterer den vanskelige samtale.

Målgruppe:
Ledere, mellemledere, tillids– og sikkerhedsrepræsentanter, HR–medarbejdere.
Uddannelsen henvender sig desuden til medarbejdere som har behov for en grundig og mere nuanceret helhedsforståelse indenfor ovennævnte temaer.

Om Stress Management
Indehaver af Stress Management er cand.psych. Johnny Schultz som har en forskningsmæssig baggrund i arbejdspsykologi, stress og psykisk arbejdsmiljø. Han introducerede
begrebet Positiv stress–styring set ud fra en videnskabelig referenceramme, helt tilbage i 1990 hvor han startede sin kursus– og uddannelsesvirksomhed.

Misforholdet mellem arbejdskrav og personaleressourcer er blevet større og større. Samtidig stiller virksomhederne krav om stigende effektivitet og høj arbejdsmotivation, hvilket kun kan opnås, hvis både ledere og medarbejdere oplever.
 

Læs mere her

tags: uddannelse, virksomhed, arbejdsliv, stress, videnskab, arbejdsmiljø, Management, psykologi, kommunikation, strategi, organisation, projektleder, motivation, miljø, helbred,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar