søndag den 4. maj 2014

PRINCE2® projektstyringsmodellen udbredes i samarbejdet mellem rådgivere og offentlige virksomheder

Den offentlige sektor i Danmark har været hurtig til at få udbredt PRINCE2 metoden. Dermed er der skabt mulighed for, at leverandører og rådgivere kan samarbejde med de offentlige kunder på en fælles projektstyringsmodel.” – siger John A. Hunderup, Partner i EPM Group.

 

Partner Peter Gudmandsen, Capacent siger: ”Vi ser PRINCE2 som en de–facto standard inden for offentlige it–projekter. Det er derfor naturligt for os som markedsledende rådgivere at sikre, at vi kan optimere samarbejdet med vores kunder ved at benytte fælles sprog og begreber, som effektivt stilles til rådighed af PRINCE2–metoden”.

 

Konsulenter fra seks forskellige business units i Capacent Consulting har derfor i efteråret 2008 gennemført et kursus i metodeapparatet for projektstyring, PRINCE2®, med efterfølgende eksamen. Uddannelsen blev leveret af EPM Group.

 

Dermed er endnu 16 konsulenter blevet uddannet i PRINCE2®– metoden. Baggrunden er bl.a. Capacents løbende ekspansion og tiltrækning af nye projektledere.

 

Dette bringer antallet af PRINCE2 eksaminerede konsulenter hos Capacent op på ca. 40 personer, hvilket demonstrerer Capacents store fokus på professionel projektledelse. Yderligere er det med til at sikre, at vi kan gennemføre succesfulde projekter hos vores kunder.

 

Peter Gudmandsen: ”Da vi skulle vælge PRINCE2 uddannelse, søgte vi efter en leverandør, der ikke blot var hjemme i teorien, men også kendte metoden i praksis. Med den historik som EPM Group undervisere og rådgivere har i PRINCE2, var EPM Group et oplagt valg.”

 

EPM Group ejere og partnere har været med fra begyndelsen, da PRINCE2 blev indført i Danmark. ”Vi har den praktiske erfaring, ikke blot gennem uddannelse af mere end 2.500 kursister, men vi har set PRINCE2 anvendt, på godt og ondt, til styring af mange hundrede projekter.”, fortæller John A. Hunderup.

 

Kurset er baseret på et helt nyudviklet undervisningsmateriale, der er baseret på erfaringer fra den første version, som to EPM Group partnere udviklede tilbage i 2004, og som alle vore undervisere har arbejdet med fra 2004.

 

OM CAPACENT
Capacent er med 320 ansatte et af Danmarks største konsulenthuse. Vore erfaringer og kompetencer er opbygget gennem mere end 35 år, og denne udvikling fortsætter. I fremtiden vil endnu flere eksperter blive en del af Capacent, som har en klar vision om at opbygge et førende eksperthus i Nordeuropa.

 

OM EPM GROUP
EPM Group er et undervisnings– og rådgivningshus, der er specialiseret i indføring og udvikling af virksomheders forandringsparathed gennem forøgelse af virksomhedens projektkompetence. EPM Group er af APM Group Ltd., der varetager rettigheder vedrørende PRINCE2®, godkendt som akkrediteret trænings organisation (ATO).

 

FLERE INFORMATIONER
EPM Group ApS
www.epmgroup.dk
Partner John A. Hunderup,
tlf. 70 22 15 76,
jah@epmgroup.dk

 

Capacent A/S
www.capacent.dk
Partner Peter Gudmandsen,
tlf. 41 30 88 88,
peter.gudmandsen@capacent.dk

 

PRINCE2® is a Registered Trade Mark of the Office of Government Commerce in the United Kingdom and other countries


 

Læs mere her

tags: Danmark, euro, 2008, uddannelse, virksomhed, Capacent, organisation, undervisning, projektleder, sprog, undervisningsmateriale, offentlige sektor,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar