fredag den 9. maj 2014

Mest anerkendte projektlederuddannelse

Det gælder om at have gennemslagskraft, når man skal manøvrere mellem projekternes mange interessenter. Hvis De ønsker at arbejde med projektledelse eller hen imod rollen som projektleder, så kræver det ikke kun viden om projektstrukturer eller projekters forskellige faser, men ligeledes viden om hvordan konflikter i projektet kan løses, hvordan De kan virke som facilitator og coach for projektdeltagerne, og eksempelvis håndtere stress i projektgruppen.

Projektleder Uddannelsen, PLU, tager udgangspunkt i at skabe de rette forudsætninger for Dem eller Deres kolleger som nuværende eller kommende projektledere. PLU er et metodisk, teoretisk og praktisk uddannelsesforløb, som sikrer at deltageren arbejder dybdegående med alle projektledelsens aspekter og dermed både de psykologiske og organisatoriske elementer. Undervisningen giver en solid indføring og træning i at arbejde med projektledelse – herunder bl.a. forandringsprocesser, kommunikation og samarbejde.

Uddannelsen tager udgangspunkt i den avancerede læring om projektledelse, kommunikation og psykologi og belyser over tre moduler, hvorledes arbejdsopgaver inden for projektledelse løses optimalt, og hvordan projektlederens rolle kan optimere processerne i organisationen.

Tidligere deltagere udtaler om uddannelsen:
"En supergod uddannelse, der har givet mig en god indføring i både teori og praktisk projektledelse, og ikke mindst indsigt og forståelse for fælles sproget med andre Project Managers. Kursusdagene gav mig viden, indsigt og overblik, og bestod af en god fordeling af teori og praktisk udførelse, alt sammen under ledelse af meget kompetente undervisere".
Assistant to Medical Director, Novo Nordisk

"Jeg kommer fra "den bløde verden" (pædagogik), så ind i mellem er det svært at sluge hardcore management/virksomheds–tankesættet, men jeg har sagtens kunnet omsætte størstedelen af pensum til noget, for mig, brugbart. Arne V. er en overordentlig kompetent forelæser, med en rigtig god formidlingsform".
SFO–Leder, Fristedet Samsø Kommune

PLU Uddannelsen er baseret på e–læring, og kombineres med kursusdage efter hvert gennemført modul samt en afsluttende eksamen. Efter hvert gennemført modul skal deltagerne desuden aflevere en case, hvortil de modtager personlige kommentarer og karakterer.

De kan læse mere på http://www.probana.com/plu.asp
http://www.probana.com
 

Læs mere her

tags: uddannelse, SF, virksomhed, Novo Nordisk, stress, psykologi, kommunikation, organisation, projektleder, sprog, Samsø, coach,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar