lørdag den 10. maj 2014

Institutleder udpeget til Udvalget for Strategisk Forskning

Nyetablerede InnovationsFonden har udpeget institutleder Susana Borrás til medlem af Udvalget for Strategisk Forskning. De har i opgave at skabe satsninger på tværs af forskning, teknologiudvikling og innovation. Professor og institutleder hos Department of Business and Politics Susana Borrás er blevet udpeget til Udvalget for Strategisk Forskning af InnovationsFondens bestyrelse. Udvalget er et af fire nyoprettede udvalg, der skal uddele bevillinger inden for strategisk forskning, teknologiudvikling og innovation.

Danmarks InnovationsFond, der blev etableret 1. april 2014 med et budget på 1,5 mia. kr, er en sammenlægning af Det Strategiske Forskningsråd, Højteknologifonden og Teknologirådet. Den bliver betegnet som den største reform af det danske forsknings- og innovationssystem igennem de sidste 20 år.

Susana Borrás bliver et af ni medlemmer i Udvalget for Strategisk Forskning i selskab med andre medlemmer fra blandt andet ActiFoods, Chr. Hansen, DHI, Københavns Universitet og DTU. Udvalget får en rådgivende funktion, og har Claus Hviid, Direktør hos Dong Energy, Group R&D, som formand.

Læs mere her

tags: Danmark, København, Dong Energy, teknologi, DTU, strategi, innovation, Forskning, 2014, Københavns Universitet,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar