Er du sikker på at dine medarbejdere får lov til at udnytte deres bedste talenter i det daglige arbejde, eller er du bundet af gamle vaner og traditioner
Det er svært at udtrykke hvad man er god til men vi ved typisk godt selv hvad vi er dårlig til. "Dårlig", forstået på den måde, at vi skal bruge uforholdsmæssig mange ressourcer på at løse opgaven, i forhold til andre, som får lov til at bruge deres top talenter.
Medarbejdere der bruge deres top talenter i det daglige arbejde, udviser et markant større engagement i virksomheden end medarbejdere der blot kommer på arbejdspladsen, fordi det er nødvendigt.
For at få medarbejdere til at blomstre meget og længe, har vi udviklet en medarbejder udviklings model, der følger tankesættet i den amerikanske best seller "Now discover your strengths" af Marcus Buckingham.
Spørg en kollega hvad han/hun er god til, og de fleste begynder at beskrive en opgave de har løst det er simpelthen svært, at beskrive præcist og enkelt "hvad" og ikke mindst "hvorfor" man er bedre end andre til en given type opgave.
Vores metode afdækker meget præcist, hvilket talenter den enkelte medarbejder repræsenterer. Måden vi tænker på samt måden vi relaterer til andre mennesker er afgørende for vores problemløsnings evner.
Vi arbejder med kombinationer af 4 talent arketyper:
De tænkende talenter
– De evner du har til at bearbejde, tolke og behandle data på.
De stræbende talenter
– De talenter der motiverer dig til handling og fremdrift. Hvordan du motiverer dig selv, sikrer at du holder fokus og evner at holde fast.
De påvirkende talenter
– De talenter du har for at motivere, styre og engagere andre mennesker.
De relaterende talenter
– De talenter du bruger for at skabe netværk, forstår menneskers forskelligheder, kommunikerer med andre samt når du arbejder i grupper.
Kender du dine egne talenter Kender du dine medarbejderes talenter
Pressekontakt Partner Per Bergfors, BIZ Consulting når du vil høre mere om hvordan du kan øge produktiviteten og værditilvæksten ved at tage udgangspunkt i medarbejdernes talenter.
Læs mere her
tags: virksomhed, produktivitet, Marcus Buckingham,
Ingen kommentarer:
Send en kommentar